Over MEDIFIRE

15 + Jaar Ervaring

Maatwerk

Kwaliteit

Incompany

Wie zijn wij?

Van advies tot opleiding en training is MEDIFIRE de specialist in veiligheidstrainingen.
Met onze ruime ervaring en hoogwaardige cursus materialen dragen wij echt bij aan de kwaliteit en veiligheid binnen uw organisatie. Dit vinden wij dan ook het aller belangrijkste van onze veiligheidstrainingen. Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring in de hulpverlening en al meer dan 13 jaar brandweer ervaring. Al deze kennis en ervaringen maken dat wij hoogwaardige veiligheidstrainingen kunnen verzorgen en zo de cursist dat mee kunnen geven zodat zei goed voorbereid en met veel zelfvertrouwen kunnen handelen tijdens een (nood) situatie.

Onze focus licht op BHV, Eerste hulp, Brandbestrijding, Ontruimen , Cursus op maat en verkoop van AED’s, (www.eadonline.nl). Maar ook voor de keuring en onderhoud van uw blusmiddelen, VCA, Gereedschap keuring, heftruck/hoogwerker etc. kunt u bij ons terecht.

MEDIFIRE opleiding & training kiest uitsluitend voor een up-to-date cursus die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen in Nederland.
Belangrijk onderdeel van een goed veiligheidsbeleid is een goede bedrijfshulpverlening. De kwaliteit van uw bhv-organisatie staat of valt met een goede (herhalings-)cursus voor de bhv’ers in uw organisatie. Als werkgever wil je in elk geval kunnen rekenen op een bepaald kwaliteitsniveau; een minimale ondergrens, die garandeert dat een bhv-cursus de veiligheid op de werkvloer daadwerkelijk bevordert. Dit is niet alleen belangrijk voor de (eigen) veiligheid op de werkvloer, maar ook om aan de wettelijke eisen van bhv te voldoen.

Wij bij MEDIFIRE opleiding en training willen voor onze cursisten uitsluitend het beste kwaliteitsniveau zodat medewerkers goed en kundig kunnen handelen tijdens een calamiteit.
Onze BHV instructeurs zijn daarom uitsluitend NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening), Oranje Kruis en NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) opgeleide instructeurs.