AEDonline.nl

15 + Jaar Ervaring

De Goedkoopste

Kwaliteit

Gratis Verzending



Eenvoudig, snel en levensbepalend

Op zoek naar een AED, elektroden, batterijen of andere toebehoren? AEDonline biedt u een breed assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Bij ons besteld u eenvoudig en snel. Uw aankoop kan levensbepalend zijn!

AED's

AEDonline bied u een brede keuze aan AED apparaten voor binnen en buiten gebruik. AED’s bestaan er in vele soorten en maten. Maar, één ding hebben alle defibrillatoren gemeen: ze redden levens! Onze AED apparaten zijn scherp geprijsd en snel leverbaar. Gratis verzending!

Elektroden

AEDonline bied een breed assortiment aan elektroden. Elke fabrikanten maakt gebruik van een eigen stekker. Het is daarom belangrijk dat u het juiste merk en model van de AED weet. Het merk en model van de AED kunt u op de achterzijde van het toestel vinden. Sommige AED’s hebben de mogelijkheid van kinderreanimatie. Er zijn dan speciale kinderelektroden verkrijgbaar.

Batterijen

Bij AEDonline bieden we u een breed assortiment aan batterijen voor uw AED apparaat. Deze zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar. De meeste AED batterijen kunt u zelf eenvoudig verwisselen. Na het plaatsen van de nieuwe batterij zal de AED een zelftest starten. Als het apparaat klaar is voor gebruik zal de status indicator dit aangeven. Kijk ook de houdbaarheid van de elektroden na! Deze zijn meestal eerder aan vervanging toe dan de batterij. Gratis verzending!

Accesioaris

AEDonline bied een breed assortiment aan kasten of wandbeugels voor uw AED. Met een kast of wandbeugel beschermt u niet alleen uw AED maar kunt u er ook voor zorgen dat deze opvalt en voor iedereen toegankelijk is. In ons assortiment vind u verschillende opties voor zowel binnen en buiten gebruik.
AEDonline bied u een brede keuze aan AED tassen en koffers. Een tas of koffer zorgt er voor dat u uw AED eenvoudig veilig mee kunt nemen of kunt opbergen.

Wilt u extra informatie of heeft u vragen over onze AED‘s, elektroden, batterijen of andere toebehoren?

Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Dit kan door middel van het klikken op de knop '' neem contact met ons op '' boven aan de pagina of klik makkelijk en snel op het LOGO van AEDonline